Fått en sjukdom?

ÅH HERREGUD så jag ser ut. Som sagt man kan tro att jag lider av en sjukdom eller liknande, men detta är alltså flag, flag och flag. Ser ut som pigmentfläckar men de är det icke. Synd bara att när man bli solbränd att man ska flaga av skiten. Så snart blir det nog att ta och hoppa in i Duschen och använda min nya kroppspeeling som vi fick i goodiebagen och peela och skrubba. För såhär kan jag ju inte se ut! Nu drar prickikorven in i duschen. haha hörs sen!

0

8 reaktioner på “Fått en sjukdom?”

 • emelie skriver:

  ååhh, stackare! sånt är så jäkla tråkigt, man är superglad att man har lyckats få så mkt färg sen nån vecka efter man kommit hem flagar man bort allt : btw, dina beigea kilklackar, är dom normala i storleken? sjukt snygga! tack för en bra blogg & du är supersöt 🙂

 • Stackare 🙁 Jag är faktiskt från smögen :O haha, så de e en bra bit till Linköping här ifrån ;( Men du kom från Norrköping va? 🙂

 • Sofie skriver:

  Haha, Becca jag såg precis likadan ut för ett par dagar sedan. Det är helt sjukt alltså, men för mig tror jag det blev mycket värre också pga av att jag använde en 3 in 1 med brun utan sol 😛 hehe!! Det där är bara skrubbaskrubbaskrubba tills att det nästan bränner på huden. Lycka till 😉 Puss soffan

 • carroooooooo skriver:

  Tack för väskan becca 😀 Och vad söt du var som skrev lappen ihih 🙂 jätte gulligt!

 • åhh guud haha shit 😛 jaa men det är lugnt låna på bara! hade assss kul, ja måset de verkligen!!

  Ja men vi får bestämma en dag :D!

 • becca skriver:

  SV till Emelie: haha ja fy så jag såg ut, men nuär det borta men även lite färg med 🙁 segt!!men men. Ja angående skorna är det ganska små jag har 36 i vanliga fall fick ta 37. så ta typ en större så ska de nog passa 🙂 Åh tusen tack! 🙂 sånt här gör mig superglad!

 • din linni skriver:

  HAHA JAG SER OCKSÅ UT SÅDÄRA!

 • beccs skriver:

  haha älskling Linni du får med skrubba o skrubba! pch fan all färg försvann ju 🙁 DUMMA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.