Friday I’m not in love

fotade mig till körkortet förra veckan

Nyss hemkommen från personalmöte på jobbet, vilket var mycket lärorikt. Mycket bra saker att tänka på och så. Idag har jag lite småsaker som ska göras, jag ska dels åka och hämta mitt körkort som äntligen har kommit. Sen ska jag ta och åka till systemet och inhandla lite till kvällens bravader. Jag måste även komma på någon outfit till kvällen. Kanske att jag ska ta och fota några olika och ni får vara med och bestämma? 🙂 Sägs om det?

påtal om körkort, så måste jag bara säga. Det är något jag är så förbaskat jävla glad ch stolt över att ha, så som jag kämpat för detta lilla plastkort, jag mådde så fruktansvärt dåligt av det, så mycket stress, nervositet, press, ångest och usch. Men nu har det varit mitt i ungefär 3 månander, och jag är fortfarande lika glad. Det är så jävla skönt helt enkelt! Finns nog ingen härligare känsla än när man sitter helt ensam bakom ratten och kör iväg med dunkade musik, sjukt skön! Plus så är det ju roligt att köra bil med. Så till er om som håller på att ta, ge aldrig upp. det kommer funka, en dag så har du det bara, men fortsätt kämpa kämpa.

0

3 reaktioner på “Friday I’m not in love”

  • Anonym skriver:

    tack, de där orden behövde man höra från nån annan…håller på o ska ta körkort. är precis i början. men just nu känns de som att det ALDRIG kommer gå. att det där plastkortet aldrig kommer bli mitt. dessutom känns det så jävla långt borta. hade du med den känslan av att de aldrig kommer gå? kommer kugga om och om igen o hundra gånger om igen…haha…

  • Becca skriver:

    Svar: Jag förastår faktiskt om jag ska vara ärlig dig exakt! precis så kände jag, att det här jävla skiten kommer ju verkligen aldrig att gå, och det var så himla jobbigt. och jag har kuggat flera gånger, pga min nervositet. Jag klarade inte av det helt enkelt, och efter de gångerna så kändes allt så jävla meningslöst, var så nära att bara ge upp allting. men så kände jag, att de kan ja inte göra. utan jag kämpade på, jag bosatte mig på körskolan och traggla teori flera timmar om dagen samt körde massor, och tog mig till uppkörningen igen. OCh sen en dag så satt det, jag kände mig lugn och bara körde och det gick skitbra. Så nu har jag mitt kort, jag trodde verkligen att jag kommer aldrig aldrig få detta! Det var verkligen så. Men nu har jag det, och de är världens bästa känsla. Du kommer med fixa det, helt klart! Det gör inget att kugga, det handlar inte om hur många ggr, utan att få det. Fortsätt kämpa 🙂 Snart är det dit ska du se!

  • Kul att du vill vara med i tävlingen om valfritt smycke från Hoofstore! 🙂 Vinnaren lottas ut på söndag, somsagt 🙂 Och då skriver jag vinnaren i bloggen. Lycka till! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.