shut up and kiss me

oldie pic.

Nu ska jag ta och stoppa ne mig under duntäcket och ta en dejt med john blund, jag är så fruktansvärt trött nu för tiden! jag förstår inte, det måste vara årstiden? eller? Idag har jag jobbat hela dagen lång, 12-oo-2o.oo 🙂 kanske är därför. imorrn blir det persoalmöte på jobbet från 8.oo-1o.oo sen ska ja styra o fixa lite inför kvällen. Sen blir det ju hem till Camilla och sen Linköping på bloggfesten! Jag är sjukt taggad. Nu ska jag sova som sagt. PUSS O GODNATT FINA NI!

och vet ni? Nu har jag världens skitelefon, en sketen nokia, en lånetelefon och knappt några nummer! åh saknar min iphone redan! 🙁

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.