mitt hjärta.

idag fyller världens finaste och bästaste vän år. Min Erika fyller idag 2o år. Med henne har jag gått igenom så mycket, och vi delar verkligen allt med varandra. Finns nog ingen som förstår som du gör, och det är de som är så fint att vi förstår varandra så bra! Du är så ärlig och äkta och det är verkligen det jag älskar med dig! Sen är du så förbaskat stark och det ser jag verkligen upp till. Du är en riktig kämpe mitt hjärta ♥ jag är så stolt! Hoppas du haft en underbarfödelsedag, på lördag ska du firas som bara den. Då är det också din dag, och vad roligt vi ska. PUSS PÅ MIN FINA ERIKA SOM FYLLER 20 år idag! massvis med kärlek. GRATTTIS! 😀

0

1 reaktion på “mitt hjärta.”

  • elin skriver:

    jo lite bättre, jag ska nog orka morgondagen iaf! jaokej, men det låter bra! Funderade lite på skinnshorts också faktiskt men mjaa, jag vet inte 🙂 Jag vet inte riktigt om jag ska dricka än, men det lutar åt det. Ska du? 🙂 Vi ses i morgon! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *