how cute?

kanske inte världens bästa bilder men, men här är iaf världens sötaste katter. åh jag dog igår när jag var hemma hos anton och dessa fyra sprang omkring och lekte och busa, åh ville bara ta hem allihopa. finns det något sötare? så det blev en hel del lekande och mysande med dessa små charmtroll. åh visst är dem söta? Ska se om jag hitta bättre bilder 🙂

0

2 reaktioner på “how cute?”

  • elin skriver:

    sv: okej, ja eller hur, verkligen! 🙂 du jag vet faktiskt inte, har lite panik över det! har varit sjuk hela veckan också och slutar skolan rätt sent i morgon så jag har knappt nån tid att kika på stan efter nåt heller.. haha! Men det löser sig väl. Vad ska du ha? 🙂 Vet du förresten om vi bara ska till själva festen eller på förminglet också?

  • Sara skriver:

    Guud så söta. Kattungar kan vara bland det absolut sötaste som finns, förhoppningsvis ska jag och killen hämta våran nya kattungen ikväll! :):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.