Turkland here we come.

Pass – check
P-piller – check
Hörlurar – check
linnen, shorts, kjolar – check
klänningar – check
bikins – check
skor, flip flop – check
bh och trosor – check
handduk – check
olja – check
solkräm – check
kamera – check
laddare – check
smink/nessisär – check

Nu har jag nog packat ner det mesta, ska nog ta med någon hatt med. Jag undrar om jag glömt något? Men jag tror faktiskt inte det! Men att jag alltid ska ha med mig så mycket? Det är ju sjukt! men men .. Det brukar uppskattas av mitt sällskap iaf 😉 att jag har med halva garderoben. För er som har missat det, så drar jag till Turkiet på lördag! Jävligt skönt, jävligt najs, jävligt spontant, jävligt galet! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE 😀 Jag är ju helt pirrig. Så nu sitter jag här med ashög partymusik och taggar gärnet!! Tänk att snart går jag runt i bikini på stranden, eller badar, eller sitter på en mysig resturang, eller öser på uteställe! Jag längtar ihjäl mig!

Bästa av allt, Linneas kamera ska med. Så det kommer ta en hel del bilder! 🙂 så kommer ha massa fina att visa!
Nu ska jag sova, och kolla över det sista. Ska sova skapligt med, eftersom jag är så trött, och måste ta igen lite sömn. jobbat 13 dagar i rad nu, och det känns kan jag säga!

jag älskar att du är lika spontan och galen som jag!

0

4 reaktioner på “Turkland here we come.”

 • Jenny skriver:

  Fan va underbart, ha de så himla bra!!!!

 • LinnéaSofia skriver:

  Tack så mycket. Ha det så bra i turkiet 🙂

 • Therese skriver:

  Har lånat en bild av dig till min blogg, den med hur du visar hur man knyter turbanbandanan 🙂 Har länkat dig, om man klickar på bilden kommer man hit 🙂

 • Martina skriver:

  Hej!

  Vilken fin blogg du har!

  Jag driver en blogg där jag säljer mina handgjorda smycken 🙂
  skulle bli jätteglad om du ville in och kika, kanske kommentera lite!
  Tack

  Mvh// Martina

  p.s jag såg att du är kompis med maria, kia och tessan 🙂 Jag lekte med dem när jag var liten haha 😉
  Kia och jag var bästisar och bodde grannar i 18 år!
  Hade. d.s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.