i love the way you lie

Gårdagens partyoutfit.  Min nya fina klänning – H&M, Stor svart skjorta – Mammasgarderob, Väska – Mammas garderob, Halsband – MQ, Ringar – blogg/item/stylestation.

Jag hade en riktigt rolig kväll igår, dne började hemma hos Erika med henne Vicky & Sara. Vi pimplande vin och dansade som aldrig förr. Sen gick vi vidare till Onsdagsklubben på Hugo. Det var riktigt roligt 🙂 TACK för det! Nu ska jag börja göra mig iordning för att sen ta en promenix till jobbet. Jag jobbar 14-00-20.00. Skulle egentligen varit ledig idag, men självklart ställer man upp! Vi hörs ikväll älsklingar. Då visar jag gårdagens shopping.

0

3 reaktioner på “i love the way you lie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.