vår sista dans

Ojsan så jag bloggat idag, 7 inlägg det är inte illa de ni. Men ja tycker allt ni kan bli lite bättre på att kommentera, skulle vara så himla mycket roligare då. tiihi. Nu ska jag slänga mig i sängen och se på film, har blivit lite av en tradition. Ikväll blir det Farsan, jag hyrde den förut. Det är så mysigt att se på film.

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur …

0

1 reaktion på “vår sista dans”

  • frida skriver:

    haha ja, tack! nu klarna det lite, älskar den hårfärgen. hade rött tidigare också men det är så mycket med att färga hela tiden så det är ju ganska mycket jobb. men tack för svaret ska nog satsa på den färgen! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *