lycklig för mina beiga älsklingar.

ÅH titta vad jag hämtade ut i fredags. Dom är så förbaskat fina, jag bara älskar dem. Här snackar vi kärlek vid första ögonkastet!

Nu har jag hållt på och velat om jag ska ha denna storlek eller en större, den var precis verkligen men gjorde lite ont, dom kan nog töjja sig men samtidigt kanske storleken större blir bättre? Men är också rädd att de ska bli för stora .. Men jag har bestämt att skicka tillbaka dem och ta en större, hoppas att de är bättre och att de går fort, så att jag har mina finisar hemma hos mig gen. jag längtar!

0

4 reaktioner på “lycklig för mina beiga älsklingar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.