put a ring on your finger

Min mamma brukar alltid fråga om jag samlar på ringar, jo man skulle ju nästan kunna tro det? Men jag älskar dom, jag är precis tokig i ringar. Stora ska dem vara, gärna i alla möjliga färger o former. Helst udda. Men jag är mer förtjust i silver än guld. Några ringar är borta också 🙁  buhu var är ni?

Vilken tycker ni är finast?

0

3 reaktioner på “put a ring on your finger”

  • frida skriver:

    ormringen längst ner var riktigt fin!

  • Lisa skriver:

    Det är okej att inspireras av andra, men när hela upplägget på bloggen, fotona, kläderna, texterna nästintill är kopierat stundvis känns det lite pinsamt. Mitt tips är att hitta din egen stil på det du gör är, då kommer du lyckas bättre

  • Anonym skriver:

    Men vem har sagt att hon har kopierat andra då.Mycket kommer ju från henne först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *