Norsholm

Igår hade jag ens jukt kul utgång 😀 helt galet var det! jag & klarabuse grillade hemma hos henne, åt middag och pimplade vin sen tagga vi till för att slå klackarna i taket 😉 Sen blev de Hugo för fulla muggar, och galet roligt var det. Idag gled jag & min pärla ut mot Norsholm, till min älskade mary. Vi ses på tok för sällan, men när vi gör det är så underbart 🙂 När jag kom hit bjöds det på grillat med familjen Aledal 🙂 Klyftpotatis, Oxfilé, majskolv, sallad, sås & dipp. SJUKT GOTT! Sen efter det så slängde vi oss i poolen för att svalka oss lite, imorrn hoppas vi på bra väder 🙂 För då är jag ledig och då drar jag och maria ut på sjön och steker 🙂 iih vad härligt!! Så hoppas på strålande sol och värme imorn. Nu ska vi fortsätta mysa, sorry för dålig uppdatering! Men har inte riktigt tid,och segt när jag inte har min egen dator. Men det ska bli en massa roliga uppdates. PROMISE! 🙂

 det är inte lätt när de är svårt .. när man inte vet..

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.