Världens bästa Peace & lööööööööööv

NU är jag hemma från världens bästa vecka. Fan vad roligt jag haft, allting har varit så bra. Allt vi gjort, allt vi sett, jag saknar det redan! Festival-livet är så jäkla underbart, alla bara är, och ingen bryr sig så är det en såndär fantastisk stämning. Jag berättar mer om Peace senare, plus så kommer alla härliga bilder 🙂 Jag har iaf grymt kul, och har öst som fan till alla artister. ROBYN var så grym, Melissa var helt underbar, Jay Z var helt sjuukt, Hoffan var så himla kul, & Familjen var det galnaste och bästa på länge! wiiie 😀 Jag ville verkligen inte packa och inse att det var över idag. MEN DET BLIR NOG PEACE ELLER ROSKILDE NÄSTA ÅR! 😀 BÄSTA!

Tack alla spec till i vårt Camp BAND 😀

0

2 reaktioner på “Världens bästa Peace & lööööööööööv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *