För vi ska åka på festival.


FÖR JAG SKA ÅKA PÅ FESTIVAL! 😀 JAG kan säga att jag börjar bli sjukt taggad för Peace & Love.
Fick just reda på att Hoffmaestro & Chraa ska dit 😀 IH LYYYYCKA!! 😀

Jag drog precis fram väskan, och började kolla på lite kläder/prylar som ska packas. Jag kände för att göra ett litet kollage med alla stuff, jag måste ju iaf ha tält, sovsäck, kudde & liggunderlag. Sen Kläder? Jeanshorts är ju ett måste förra året gick ja typ jämt i ett par slitna jeansshorts och mina gummistövlar. Det är verkligen ett måste! Sen så blir det ju mer chilla kläder, så som slappa linnen, slapp byyxdress, tishor, shorts, mjukisbyxor och myströjor till kvällarna 🙂 och en eller två bikinis åker ned mer som man kan bada i och fixa brännan i.

Regnponcho för regniga dagar, Myggmedel måste man ju bara ha, avsminkningservetter är perfekt när man är iväg sådär, bara dras bort skiten. Men mitt allra bästa tips faktiskt att ha med sig på festivalen är helt klart MAGVÄSKAN, visst de kanske inte är det snyggaste? men vad gör det? Den är sjukt bra att ha det värdefulla i pengar, mobil, laddare, kamera. Så har man den tight runt kroppen, för en lång axelbandsväska är ju värdelöst, plus att de kan bli snott så lätt. Jag har en snygg svart från Gina med nitar, Lenny har en likadan så vi kör på den 😉 Nu ska jag fortsätta packa lite och kolla över lite saker. Imorrn är det jobbilijobb 12-18. Vi ses imorrn älsklingar!

SKA NI PÅ FESTIVAL I SOMMAR? 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.