Jag har inte dött!

bara nästan ..

Jag har haft världens roligaste vecka, och jag vill verkligen inte inse att den är över. Vi har längtat efter det här i fan 3 år, och nu är allt över. Mösspåtagningen, Studentbrännbollen, balen, alla galna efterfester, förfester, strömsparken-häng, underbara dagen hemma hos Bia, MASKINEN, Crossfire, sjukaste eftefesten i maddes pool. OCH alla galna saker vi gjort. Jag vill verkligen inte inse att de här är över, men de är det! Man ska nog bara uppleva detta en gång? Det här var helt klart det bästa jag gjort. 

Uttryck/låtar/saker som får mig att tänka på Studentveckan:

LUUUUUUUGN NUUUU MADDE
;PpPpP
Alors on danse
We no speak americano
Du
Natteravn
Stamp on the ground
HVST SHAAAAAAALLALLALALLLALAA
Korv med bröd utan bröd
TUTTAR det tuttar upptaget
TORRA JÄVLAR
LAMA
MMB is the shit
TEQUILA
Maddes pool
Maddes dusch
Solarium 04.00
ELLEH
KLARA TILL LANDSSLAGET SHALLLALLALALLALAA
min tuta som jag tutat med precis överallt
Klara Jonsson full som en kastrull every day 😀
Jag kan inte stå upp, SÅ kan jag det ;PpPp
Madde vill sova hos dig, SÅ vill hon inte det ;PpPp
MARICA FÖRFAAAAAAAAAAN
TRÅKIG KILLE
DANSEN på BORDEN på DELI
CHEERLEADING TEAMET TURTELS! BÄSTA
Världens roligaste studentbrännboll.

Det var bara litegrann som jag kom på nu 🙂 Vi hörs senare! förövrigt så mår jag piss, svinont i halsen, genomförkyld, och blåsor på munnen, och känner mig skitsvag 🙁 vill bara lägga mig och slappa i sängen.
Men ska nämligen åka och jobba, blir att missbruka te & strepsils.

0

3 reaktioner på “Jag har inte dött!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *