Jag är lycklig!

FÖR VI SKA STUDENTEN, FÖR VI SKA STUDENTEN FÖR VI SKA STUDENTEN! FYFAN VAD VI ÄR BRA! 😀

Jag är bara så lycklig, allt är bara så bra nu. Igår så börjdade vi med att kröka innan mösspåttagningen, den var klockan 10.00 det var en sån sjukt härlig stämning, efter det drog jag till stan införskaffade mig en rosa plunta. SKITSNYGG 😀 Sen vidare hem till klara, låg och öste i solen! Sen hem, vidare till Strömsparken och drack sen vidare till Deli för mat och krök och sen Trädgårn och UTGÅNG! SJUKT KUL 😀 Nu kör vi igen! PÅT BARA!

Idag ska vi ut till vår älskade mentor, lekar lekar, grilla och mysa 😀 samt dricka 😉 PARTY!!!!!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.