Right now

 jag just nu: Stor knut på huvudet, Zebratunika, en massa ringar, 7 st haha, & haremsbyxor.

Var i skolan bara en snabbis, skrev prov så himla skönt att bli av med det. Så fick jag reda på mitt teoretiska i Hud & Makeup MVG och på praktiska Makeup MVG. Ansiktsbehandlingen fick jag inte reda på. Hoppas den med gick lika bra 🙂 Fick även reda på att jag fick MVG på projektarbetet! WIHO! Nu tycker ni allt att jag sitter här och skryter, men jag brukar ju fan oftast klaga och tycka de mesta är jobbigt just nu. Så ibland måste man fan få berömma sig själv lite!

Efter det så drog jag och solade, NU ska jag dra mig in till stan och möta upp Grabbarna och fixa inför ikväll.
INREDA OTTEN SOMRIGT! 😀 Jag hoppas att ni är sjukt taggade och att vi ses ikväll på ONZDÀ! Det kommer bli grymt 🙂

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!

0

2 reaktioner på “Right now”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.