I’m not enough.

ibland går inte allt som man vill, och så
mycket går bara emot en. Just nu är det sjukt
mycket och måste lägga bloggen åt sidan
och fokusera på det! Jag tar på mig så mycket,
och har hundra bollar i luftet. måste sakta ner
och andas lite. Men det är svaret på
min frånvaro på bloggen! Jag måste helt
enkelt kämpa gärnet med allt de andra nu!
Men snart är jag tillbaka jag lovar! Hoppas
att ni mår bra? <3 fortsätt skicka in bidrag!
Imorrn avslutas den, vill ha fler 🙂 ni har inget
att föörlora på det ju! 🙂

antingen bryter man ihop eller så biter man ihop …

0

2 reaktioner på “I’m not enough.”

  • vicky skriver:

    haha men gumman då! Du gör nog rätt men nånting som blir fel? måste ju kunna ringa nåt service nr eller nåt kanske?? Jag bara skriver som ett helt vanligt mms med text till och skickar till det numret som stog. Sen när du skriver in ditt nr på blogg.se så kanske det måste stå typ +46 före eller nåt? kanske kan va nåt sånt? Men du, till ditt inlägg, ja känner igen mig så sjukt mycket genom dig. Vet när ja skulle ta studenten och ja hade asmycket att göra, kämpa för bästa betygen och ville synas och va med på masa grejer överallt osv.. Men när studentveckan började så decka min kropp ihop! Fick kraftig magkatarr så ja va sängliggandes ända fram till studentdagen.. usch säger ja bara!!!! Så Mitt tips är att försöka ta det lugnt och försök njut nu av sista tiden i skolan, för sen börjar allvaret;) Och vi som läser din blogg får helt enkelt ha lite tålamod=P Puss på dig

  • Theres skriver:

    Hej.
    Hur gick nagel testet? Klarade du det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *