örhängen – får gärna flytta hem till mig.

Galet snygga örhängen ifrån Topshop. 200 kr och dom är dina! Nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det att sova en blund, så att jag orkar upp imorgon. Jag tänkte dra igång med Outfit-tävlingen imorgon. Vad säger ni om det? Att ni skickar in er Outfit, precis vilken ni vill 🙂 Sen så drar jag fyra finalister, och sen blir det röstning om det fyra och så vinner en sen, vinnaren får bilden publicerad och blir länkad till sn blogg om den nu har någon? Så se till att plocka fram en Outfit nu, så drar vi igång tävlingen imorrn. Berättar mer om det då 🙂 SOV GOTT ÄLSKLINGAR!

Tusen tack för alla superfina kommentarer, grymt kul när ni är så grymma på att kommentera. Allt blir sjukt mycket roligare med bloggen då, minsta lilla kommentar gör så mycket. Det får mig verkligen motiverad 🙂

0

4 reaktioner på “örhängen – får gärna flytta hem till mig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.