Love is on fire.


tygväska, vit kavaj, randigt oversizelinne, tights med skinn, hatt, silverkedja, sandaler om vädret tillåter?

Sneakpeak på morgondagens klädsel. Jag lägger typ alltid fram kläderna dagen innan, så jävla skönt! HAHA så mobbad jag känner mig, säg att det är någon mer där ute som gör så :)?  Nu ska jag slänga mig i min superduperstora säng och pluggga tills jag somnar, like always. GODNATT lovers. ♥

I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always meant to be
You and me
And there are times when everything is a mess
But nothing is to confess
Like when two stars collide

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first sight
No matter of time
That I will make you mine ..

0

11 reaktioner på “Love is on fire.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *