Here comes the sun.

Jag har haft en dutkigdag idag! Jag gillar sånna dagar, började med att åka til skolan på sovmorgon och skrev prov, och det gick awesome. Så himla skönt, sen hade jag bara två lektioner, sen slutade jag och då drog jag och solade. Sen cyklade jag hem, fick världens ryck när jag kom hem. Började städa badrummet, tvätta rent allt mitt kladdiga smink, och så tvättade jag även rent alla mina sminkpenslar. Samt städe mitt skrivbord och lite annat. Vad hände där liksom? Men ibland får man sånnadär ryck, väldigt sällan dock. Men ibland kan man må så mycket bättre av rensa, tror det t.om finns en bok som heter rensa, vilket går ut på att man ska rensa bort och göra massvis med saker vilket leder till att man mår så mycket bättre. Det ligger nog något i det där, för det är så sköntt efteråt.

Det har varit strålande väder idag, jag bara älskaaaaaaaaaart. Räknade jag ut att det är enbart 38 dagar kvar tills jag står med mössan på huvudet, och skriker fyfan vad jag är bra, för jag har tagit studenteeeeeeeeeeeeeen! Vilken jävla lycka, jag längtar ihjäl mig. Bara 19 skoldagar kvar till studentveckan drar igång, det är sjukt?! Men känns underbart att jag har livets roligaste vecka framför sig.

Men det bästa av allt, jag får ta studenten med min bästa vän, min hjärtevän ♥ det var verkligen meningen, att du skulle åka till USA ett år och jag byta linje, så att vi fick ta studenten tillsammans. Denna vecka och tid kommer bli våran, och det kommer bli den bästa. Jag är så oerhört glad att jag har dig!

0

1 reaktion på “Here comes the sun.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *