Vinnaren är …

Tävlingen är slut, och vinnaren är utsedd!! Spännaaaaaaaaaande va? Vinnaren som vunnit det fina armbandet från Cocoo är följaaande.  HANNA ÖRTEGREN! Stort Grattis 🙂 Och tusen tack till alla som varit med och deltagit. Tävlingen avgjorde såhär, jag pratade med min käre mormor i telefonen, och innan det hade jag raddat upp alla deltagande vilket var 29 personer, sen fick hon säga en siffra mellan 1-29. Vilket ledde till att HANNA VANN! Så att det blev rättvist, så att ni inte tror att jag bara valde en jag ville/kände osv. Så grattis. Jag kommer köra mer tävlingar, där även du också har chans att vinna!

Gud vad kul det var med tävling visst? Jag tänkte snart köra på en Outfit tävling? Vad säger ni om det? Låter det som en rolig idé? 🙂

0

3 reaktioner på “Vinnaren är …”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.