Söndag.

och gå hem till varandra, och älska litegrann som bara kära kan. älska som bara kärlek kan.

Jag har precis kommit hem, jag har haft en helt underbar söndag. Jag kommer snart lägga upp lite bilder från dagen. Vi har nämligen varit och myst i Söderköping, sjukt mysig stad. Den staden är så underskattad, för det är så otroligt fint och mysigt där. Om två timmar, drar jag även Vinnaren till armbandet. Spännande va? Så passa på att delta, det kan fortfarande bli ditt? Klockan 21.oo alltså är tävlingen slut. Armbandet kommer komma i en fin  silverpåse som sedan ligger i ett fint paket hemskickat på posten. Nu ska jag plugga & käka jag återkommer med som sagt tävlingen och min dag i bilder. Vi hörs snart älsklingar!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.