Valborg?

Min nya ring från Cocoo. Tycks?

Imorrn är det valborg, jag säger bara herregud vad tiden går fort, jag förstår inte?! Att det var ett år sen vi satt hemma hos Linus, och grillade, och drack, och somnade till max underbara sagor. HAHA vilken sjuk jäkla kväll. Men så roligt vi hade, jag saknar familjen. Jag är inne i en såndär saknad period känner jag, det är så oerhört mycket jag saknar just nu .. det är jobbigt faktiskt. Men jag ska försöka tänka på det jag har istället, men man kan inte låta bli att sakna gamla tider, sakna saker man inte har. Man vill ju alltid ha det man inte har? right?
Nu ska jag packa för morgondagen, vet inte alls vad jag ska ha på mig? Imorrn blir det en lång dag på jobbet först praktik 09.oo-15.oo på mitt jobb, sen jobba 15.oo-20.oo. Efter det så kommer Maria och hämtar mig, sen drar vi ut till Ljunga för att fira valborg, grilla&dricka och mysa med underbara vännerna. ♥ Ska försäka lägga mig skapligt ikväll, så att jag orkar med morgondagen! Vi hörs imorrn, om jag hinner blogga då! GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN OM ARMBANDET FRÅN COCOO.SE I  NÅGRA INLÄGG NEDAN! TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAGKVÄLL SÅ NI HAR LITE TID PÅ ER! 🙂 allt ni behöver göra är att lämna kommentar med namn och mailadress 🙂

Vad ska ni göra på Valborg?

0

3 reaktioner på “Valborg?”

 • Anonym skriver:

  Smart val! =)

  Jag läste samhäll i Söderköping. Skolan
  är verkligen jättebra men linjen var ju inget som intresserade mig egentligen… Det bara blev så efter vissa omständigheter helt enkelt.

  Ja du… jag fyller faktiskt 25 om några månader. Kan knappt tro det själv samtidigt som det inte känns gammalt alls, snarare kul, men på samma gång lite läskigt haha total förvirring! =)
  Vilken ålder skulle du ha gissat på mig? 😉

  Nej ingenting, men jag fortsätter söka runt! Skam den som ger sig! =)

 • lisa skriver:

  jag saknar familjen! Du är underbar <3

 • Anonym skriver:

  åå så fin !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.