Tonight’s gonna be a good night.

Godmorgon 🙂 Hoppas att ni sovit gott? Jag har precis duschat och fixat i ordning mig, ska bara slänga i mig lite frulle, sen blir det att bege sig in mot staden, för att möta upp grabbarna. Sen blir det att fixa allting för kvällen, vi har lite att göra. Men grymt kommer det bli,  jag som styrt med inredningen den här gången, så hoppas att det blir bra 😉 så ingen skola idag inte. Idag är det Onzdá som gäller 🙂 Jag hoppas att vi ses ut ikväll? Att ni visar att ni kan festa mitt i veckan också 😉 Ingen ursäkt om skola/jobb dagen efter, ONZDÀ is ONZDÀ! BE there.

ih älskar när det är bra väder också, på med solglasögonen! 🙂 Ska se om jag kanske kan mobilblogga sen? Men sist funkade det ju inte, men jag ska försöka! Ha en bra dag hörrni finingar!

0

5 reaktioner på “Tonight’s gonna be a good night.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.