turkoooooooooost.

Som ni vet är jag ju en riktig turkos – älskare!  Nya örhängen, Turkos ring från Thailand, Ny ring från Cocoo, Ny ring som jag målat själv, den var silvrig innan. & turkost nagellack.  Som sagt jag är riktig sucker för turkost! Men hur snyggt är det inte? Speciellt, om man är solbränd också. Gillar ni med turkost?

Nu pratar jag med min älskade Lennybuuse, var hundra år sen! gad vad jag saknar dig! ♥ och imorrn kommer min käre vän hem från Paris med, hon har dock bara varit borta par dagar, men det räcker 😉

0

1 reaktion på “turkoooooooooost.”

  • Skicka in din mest passande look för temat jag har på bloggen som är jeans och du kan bli min modell för en photoshoot i den looken. Så var kreativa och på söndag väljer jag ut en modell 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.