Tävling.

Jag är med och tävlar om denna skönhet, Hoppas att jag vinner! Vinner aldrig sånna där tävlingar, men skulle vara kul om man vann 🙂 Jag är precis helt tokig i turkosa ringar. HÅLL TUMMARMA! 🙂 Jag ska med ha någon tävling om någon fin ring här sen framöver, men just nu har jag ju tävlingen om armbandet! två inlägg neråt!

Om man inte chansar, kan man inte heller vinna!

0

4 reaktioner på “Tävling.”

 • Ida skriver:

  Hej! Va kul att du är med i tävlingen 🙂
  Ringarna kostar 99 kr styck och då ingår frakten. Skulle du vilja köpa mer än en så kan vi diskutera priset 🙂 Betalning sker till mitt konto i Swedbank och så fort pengarna har kommit in så skickar jag iväg. Är det något du mer du undrar över så är det bara att fråga!

 • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Snygg =D

  PS. kolla in i min blogg och bli veckans blogg
  http://kiznic.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-del-1.html

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • lucke skriver:

  Skitfin header 😀 allt bra idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *