Som när man var liten.

Right now.

Nu sitter jag och chillar i min säng, tittar på tvn samtidigt som jag nördar lite här, och så har jag min älskade glass i handen, jag är ju ett riktigt glassmonster för er som inte visste! Just nu äter jag Icas gräddglass med mangorippel, har ni ätit den? Om inte annars spring till närmaste Ica imorrn. Sjukligt god 🙂 Jag tog fram en kniv och delade den sådär på mitten och satte en sked i, precis som när man var liten. Jag & min bror gjorde alltid så. Eller mormor gjorde de åt oss ♥ Nu blir det snart sängen, nattinatti!

0

4 reaktioner på “Som när man var liten.”

  • evan skriver:

    Tack! 🙂 Ja precis, det är så jag med tänker göra. Spara ihop ordentligt med pengar nu under sommaren för att sedan göra en långresa 🙂 Asien är ju verkligen ett paradis på så många olika sätt alltså, så det tycker jag definitivt att ni ska göra! 🙂

  • Vicky skriver:

    Aa visst är den snygg!! Ska nog sno den nån dag;) Run dmc linnena från Thailand var oxå så fina och mycket billigare…men alla Jonas thailinnen har krymt så dom har jag fått, yes:)hoppas onzd'a går bra nu på ettårsjubileumet, puss

  • Åhh så gjorde vi med :D! Dock fick vi dela på 3 o ingen ville ha den i mitten, så mamma fick köpa 2 paket så vi kunde dela o få en kant alla 3 😀

  • fanny skriver:

    svar: tack så mycket, älskar färgen du har nu, passar dig jätte bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *