baby will you be my corona and lime

pics: Maffashion. inso, inspo, inspo.

Jag kom hem ganska nyligen, jag hade jättekort skoldag, slutade 12.15 tog cykeln raka vägen hem till älskade mormor, chillade där 🙂 För er som inte vet, är jag typ jämt med min mormor hon är på tok för bra, hon är som en bästa kompis och en jävligt cool mormor har jag! 🙂 i like her alot, så jag kom precis hem därifrån. Nu har jag styrt lite här hemma. Om en stund kommer Erikapika hit, ska vi mysa 🙂 och självklart ska hon sova över hihi. Så myyyyyyyyskväll står på schemat!

Håll utkik för snart kommer en tävling upp med ett smycke från Cocoo 🙂 Vad tycker ni om det? Kul va?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.