Jag blir sååå glad!

ÄR DET ETT SKÄMT? SER JAG FEL?! Jag gick in på Minoutfit.se precis  för att checka läget lite, och då kommer det alltid upp vilka som är pupulärast och allt de där, det brukar vara typ tre olika. Men jag möts av att alla bilderna jag ser är mina outfits?! haha jag fattar ingenting! Är det verkligen sant? Alla  tre första, samt dom på sidorna. HAHA åh sånt här gör mig så försbaskat glad, okej att jag är med på en av dom, men allihopa! HAHA wiiiiiiihoooooooooooooooooo. Så gå in och fortsätt rösta vettja 😀 bara att trycka på tummen, åh detta gjorde min kväll 😀 haha. Jag typ satte och drömde lite förra veckan om att, åh tänk att hamna bland dom populärast just nu eller att få bli utvald till Elin klings favorit! och nu har jag varit med på båda! GAD VAD KUL 😀

0

2 reaktioner på “Jag blir sååå glad!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.