Thaiiiiii in my heart.


Jag saknar vår underbara båttur.


Jag saknar longbeach


jag saknar sol & bad

jag saknar vårt älskade hotell i koh samui jag saknar att chilla på en longtail

jag saknar att vara solbränd.


jag saknar den sjukt goda maten

Jag saknar alla underbara männsikor vi lärde känna, och alla thaaaaaiare

jag saknar allt party, buckets, beachpartyt, efterfester, PHIPHI

men framför allt saknar jag min Linnea ♥ min älskade lennybuse. missyoulikehell.

Vilken jävla resa vi hade, herregud! Bästa på länge, vi hade galna dagar/kvällar sjukt roligt, vi hann med så mycket, och träffade så mycket folk, vi ha det så himla bra, vi levde livet, allting var bara så underbart. TA MIG TILLBAKA! Thaaaaaaaaaaaaaiiii2010. Jag längtar tills jag ska ut och resa igen, om allt blir som vi tänkts oss är det inte så farligt långt kvar. Allt går så jäkla fort ändå 🙂

don’t look back in anger, kan inte höra på den utan att fälla en tår eller två ..Gad vad jag saknar det! ROLLING!

0

8 reaktioner på “Thaiiiiii in my heart.”

 • Underbara bilder, åhh vad jag längtar efter värme nu!

  http://www.alexandrastyle.se

 • Sofie skriver:

  Detsamma Becca, du var så snygg i det blondare håret ;D Pussochkram

 • din leennibuse. skriver:

  jag ryser. bästa resan , kunde inte haft det bättre ? saknar det o dig så sjukt mycket 🙁

 • evan skriver:

  åh, härliga bilder! 🙂

  Bali var bland det bästa jag varit med om, sjukt kul och härligt! Dit måste ni definitivt om ni ska åka runt i Asien! Jag var bara borta i lite mer än en månad, medans Klara och Matilda var borta i 4! Men i höst planerar vi att åka igen, och då ska jag också vara borta längre 🙂 Hur länge har ni tänkt vara borta?

 • vicky skriver:

  Oh tack så mycket=) Så kul o få komplimanger! Fan va fina bilder alltså, längtar oxå tillbaka till Thai, får se om det blir det i vinter oxå=) Lägenheten är på söder typ. hagebygatan men närmst stan typ! spännnande projekt! Trevlig helg kram

 • Natalie skriver:

  Jag tror inte det. Ville ju det men verkar inte bli så.
  När ska du dit och ska du vara där hela kvällen?
  Jag är ju lite sugen på den där självlysande färgen han köpt ;p Haha.

 • emma säger skriver:

  det där såg ju inte liiiiite mysigt ut!!!!!
  sv. okej, in thai.. jag ville ju köpa dom ju. jag får väl ta en liten shopping tur till thai. haha

 • becca skriver:

  lennybuse, nej vi kunde tusan inte ha det bättre. åh vad jag saknar det 🙁 REUNION SNART HALLÅ! GAD miss you 🙁 thai var så himla underbart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.