Second hand fynd.

Hejsan älsklingar! Har tvärr inte hunnit blogga idag, först gick jag i skolan till 16.oo sen träffade jag min älskade mormor, vi tog en tripp till St:eriks hjälpen & röda korset, det är två secondhand affärer här I Norrköping. Gillar dom skarpt, spec röda korset. Jag fyndade riktigt rejält där inne idag. Ni får en närmare titt på dom senare eller imorgon 🙂 Det är så grymt kul att handla sådant ingen annan har eller kan få tag i 🙂 love it.

0

3 reaktioner på “Second hand fynd.”

 • Hanna Westman skriver:

  sv_ ja det var jag, ett pytte litet tag bara ;p ja grymt kul! Jag är ifrån lkpg 🙂 Åh så himla roligt att höra snyggis!

 • petra skriver:

  sv: kikade in första gången men föll direkt för din blogg! 🙂

 • fredrica skriver:

  Hej! 🙂
  Jag skulle bara kolla med dig, jag har fått en personlig inbjudan, en slags biljett av en som är anställd på HC. Gör det någon skillnad inför ikväll, eller kommer alla in samtidigt? 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.