vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd, hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd..

Jag sitter och pluggar, ovanligt! HAHA. Det är det endaaaaaaaa jag gör men nu för tiden. Men det ger ju sina resultat också, fick MVG i småföretagande, 34/38 på epokerna, muntliga svenska gick micket bra, och rapporten ska filas till lite så är det MVG där. Så grymt skönt när saker och ting blir klara och när man får bra resultat. Det jag har kvar att göra är bla Slutfördjupninguppgift i psykologi, kristendomprov, minnesprov & antiken prov. GO GO GO! Idag har jag som sagt haft en mycket bra dag, hoppas på en lika bra dag imorgon. Hoppas att det är fint väder också? 🙂 Ska fundera ut på vad jag ska ha på mig imorgon, det gör jag alltid varje kväll och lägger fram dagen innan. Vilken jävla nörd haha! Men vad tusan, det är så skönt att ha det gjort. Någon mer som är som mig?

0

2 reaktioner på “vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd, hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.