lycklig själ.

Today: hatth&m,halsbandgamlafynd,linneginatricot,bustierlindex,shortsgjordasjälva, skärpgammaltbikiniband.

Idag är en jag är lycklig själ, jag vet egentligen inte riktigt varför. Det började redan imorse, jag vaknade upp med solen i ögonen och med ett leende på läpparna och allt kändes fantastiskt. Jag hade sovmorgon, vaknade och var pigg, tog lång tid på mig och gjorde ordning mig, så jag lockade håret och fixaotrixa och åt god frukost. Sen cyklade jag iväg på min rosa älskling, i skinnjacka och solglasögonen på och i öronen dunkades Kato – Turn the lights off.  underbaaaaaaaaar känsla. dagen verkar faktiskt fortsätta lika lyckligt, åh älskar sånna dagar! Tror allt att detta underbara gör ganska mycket. Lys som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende

idag på stan fick jag fler härliga kommentarer om denna outfit, de är ju inte heller fy skam! Thanks sweeties 🙂

lyssna och njuut.

0

7 reaktioner på “lycklig själ.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.