NYTTIGT ska det bli.

Jag brukar faktiskt aldrig klaga, utan jag brukar vara den som håller käften och äter 🙂 Men det är en grejj om man tränar också? Då kan man faktiskt äta, men jag har inte tränat på sjukt länge .. jag vill inte ens tänka på när det var sist?! Men just nu börjar jag få lite ångest, och så stoppar man i sig så mycket skit. Jag måste faktiskt få bort mitt sockersug, det kommer både min kropp, tänder och hälsa på bättre av. Plus så måste jag börja träna också, för när jag väl kommit igång då jävlar! Men de är det där med att komma igång? Just nu känner jag heller ingen mening med att köpa gym/pass – kort för känns så onödigt typ sommar om två månader, och då kommer jag verkligen inte hinna med eller kunna spendera tiden på ett gym. Men nu är ju vädret här, och cykeln åkte fram i helgen 🙂 Vilket är asskönt, för med min cykel cyklar jag fan överallt. Det är faktiskt bra träning.

Sen nu när det börjar bli varmare, är det faktiskt lättare att ta sig ur på promenader?! RIGHT? 🙂

Jag tänkte att ni kunde ge mig tips på att komma igång? Jag ska försöka byta ut mitt socker till tugummi, frukt, grönsaker osv. Istället för att käka godis, göra en smarrig fruktsallad som faktiskt är riktigt gott. Så ska jag nog börja dricka mina goda smoothisar igen. FAN snart är det sommar, och då vill jag vara i form. Plus kommer jag må bättre av det. Där fick ni höra lite om min ångest! HAHA. GAD, skärpning nu!

Sen jag kom hem från Thailand, hände det nåt? dels vart jag beroende av Cocacola plus att jag blev sjukt sugen på saker när jag kom hem? fattar inte .. för där nere åt vi inte så mycket sånt.

GE MIG ERA TIPS? och få mig pepp till att bli nyttig och börja röra mer på mig?

0

9 reaktioner på “NYTTIGT ska det bli.”

 • Tess skriver:

  bra där tjejen! 🙂 när jag vill bli peppad att träna och äta nyttigt brukar jag leta upp en bild på nån smal snygg tjej typ kenza, och så brukar jag sträva efter att uppnå det resultatet. haha 😀

 • Becca skriver:

  haha tyckeru jag behöver träna eller? 😉 HAHA jao det är faktisk bra, hon är jävligt snygg kropp!!

 • Becca skriver:

  haha tyckeru jag behöver träna eller? 😉 HAHA jao det är faktisk bra, hon har jävligt snygg kropp!!

 • Anonym skriver:

  tycker du har snygg kropp även fast du inte tränar 🙂

 • Becca skriver:

  åh tackar!! Glad jag blir, haha jao jag har rätt bra ämnesomsättning tror jag! För vi de här laget skulle ja kunna se ut som en Badboll 😀 hahha! nevars men typ. Men jag vill ändra min kost mer för min hälsas skull också 🙂 man mår fasktiskt bättre av nyttigt!

 • Becca skriver:

  åh tackar!! Glad jag blir, haha jao jag har rätt bra ämnesomsättning tror jag! För vi de här laget skulle ja kunna se ut som en Badboll 😀 hahha! nevars men typ. Men jag vill ändra min kost mer för min hälsas skull också 🙂 man mår fasktiskt bättre av nyttigt!

 • Tess skriver:

  Nej mena inte så, men gav med mig av mitt tips för att bli taggad 😉 kanske kan försöka med nått liknande tänkte jag. Men men, lycka till med nyttigheten (Y) 🙂

 • Karin skriver:

  Jag började mitt nya liv igår haha:D men jag säger bara Friskis! Bästa träningen, sjukt skönt!:) Clara går väl där med? Du borde börja:)

 • A skriver:

  nyttigt är gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.