GAD

 • inlärningsprov
  epokerna
  antikenprov
  kris
  tendomprov
  psykologiuppift
  nagelprov
  muntl
  igt nationella
  skriftligt nationella
  pm

  Idag så gjorde jag iafall klart småföretagande provet och hoppas på att det gick bra så att det blir MVG i kursen, så var det sista lektionen idag med. Så jag kommer att sluta 12.15 på måndagar i fortsättningen. Huuuuuuuuuuuur underbart? Men imorgon går jag 08.15-18.oo i skolan det är faktiskt inte okej? Plus att vi har sjuukt mycket just nu, plus att allt typ är till den här veckan också. GAAAAD!

  jaaaaaaaaarrrrrrå! GE MIG 1O JUNI TACK?! fan jag kommer vara så lycklig!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.