s ä m s t a a.

Jag kanske är säääääämst på att blogga för tillfället, sorry dudes! Men jag har fan inte tid, det är fullt upp. Imorgonkväll kanske jag hinns med lite? 🙂 får la se. Idag har jag varit och jobbat igen mellan 15.oo-2o.oo, det blev tydligen jobb imorrn med, naaaaaaajs! åh vet ni? idag införskaffade jag mig världens finaste bustier i spets och krämfärgad, snacka om kärlek vid första ögonblicket. Nu hr jag fyra finfina bustiers, och ni ska få se allihopa, plus har jag fått två skitsnygga converse, och min lovely bikini har kommit. MÅ BRA! Shopping gör en lyclig for a moment iaf. tuuuuuuuur det. Ikväll vart det matchkväll hos Klarabusis, lika trveligt idag, idag var det dock mer ös på grabbarna i soffan, det gillar vi! Nu ska jag slänga mig i sängen hos klara, jag är fan inneboende här. Men ska nog sätta på dagens andra avenyn avsnitt först? Jag missade ju det pga matchen haha. Så tar igen det nu. bääääääääääästa svtplay ♥ inte världens roligaste inlägg kanske? men nu vet ni att jag lever iaf, vi höörs imorrn som sagt. PUSSS BABES!!

Snaaaart är det fan sommar, gillar bilden över.

0

1 reaktion på “s ä m s t a a.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.