Grillkväll.

!

Men ikväll blir det iaf grillkväll med världens bästa klarabus & gänget 🙂 Vi ska tydligen sen matchen också, dock inget för mig men jag kan väl vara maskot eller nåt? haha. Kan bli lite krök också? Vi får se 🙂 sånt som märks, ajaja nu ska jag umgås med mina underbara vänner ♥ dom är på took föör bra iaf.

0

2 reaktioner på “Grillkväll.”

  • lisa skriver:

    😉 du passa perfekt som maskot! Det märktes faktiskt inte ens på dig att du inte var intresserad! Ses vi ikväll?

  • Sofie skriver:

    Becco, heej 🙂 Hur mår du? Hade du det skoj på onzda sedan?? ;D Lyckad kväll tycker jag iallafall, mycket folk för att vara onsdag liksom 🙂 Pussochkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.