MEXICO BABY!

(bilden är från förra helgen)

Igår var det ONZDA goes MEXICO på Otten, allting vart så bra och så lyckat! Vi lyckades riktigt bra med inredningen, det var kaktusar, halm, nachos, guacamola, salsa mexicohattar och en hel del. Vi hade även hemmagjord Pinaita, dock uppskattades det inte av alla, haha vissa fick klubbor i huvudet. HAHA! Vi ONZDAcrew hade jätte färgglada ponchos, stor mexicohatt och musche, men jag skippade muschen kände jag! Det som var så roligt var att allla fattade ju inte att jag var med ONZDA,  så folk bara ” men oj vad du gått in för det” hahah.Det kom riktigt jävla mycket folk och det vart en helt sjuk kväll med mycket Teqila, haha för mycket. Sen hade vi även Hoffmaesto på scenen vilket jävla drag när dom körde Highwayman. TACK FÖR IGÅR FOLKET!! TACK FÖR ATT NI KOM OCH VISADE ATT ÄVEN NI KAN FESTA MITT I VECKAN!!! SÅJAH NORRKÖPING!  VAD TYCKTE NI OM DET DÅ?! Nu är det bara att ladda om till nästa ONZDA (;

ska se om jag får upp lite bilder!!

0

3 reaktioner på “MEXICO BABY!”

  • sanna skriver:

    Haha becca bilde? Jag är för jävla ful.. dock är du riktigt snygg!

  • Josefine skriver:

    bästa onzdan, sjukt kul var de ;D

  • Anonym skriver:

    Onzda var grymt som vanligt, det är roligt att ni går in för det 🙂 MEN varför måste dte vara så dålig musik? många i min vänskapskrets går inte ens till onzda pga den dåliga musiken. det borde ni bättre er på och ni skulle dra in mycket mer folk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.