i n r e d n i n g.


Detta skulle jag behöva hem till mitt rum hos mammiiii. Speciellt klädställningen, så vill jag ha sånna där vita fina trägalgar och hänga fina vårkläder på, sen där nere på hyllan vill jag ställa fina skor 🙂 iih ge mig! Jag älskar ju verkligen allt som har med inredning att göra, moblera om, trixa & fixa, köpa nytt, ändra om. Det gör så mycket med, man trivs så mycket bättre om det är snyggt och fräscht.

0

2 reaktioner på “i n r e d n i n g.”

 • Natalie skriver:

  sv: Hmhm det kanske är bäst om vi tar det efter lovet. Veckan när vi kommer tillbaka vore ju bra.
  Vilka dagar passar dig bäst? intervjun är det inte lika noga med för den kan jag ju göra närsom 🙂

 • Natalie skriver:

  Haha jag är så trött på sidan!!
  Den tar för mycket tid. Tur att det är slut snart.
  Det är roligt men inte när man har så mycket annat i skolan och vädret för att alla går runt och gömmer sig i vinterjackor.

  Ska höra med Sara, eller hon slutar väl också tidigt då, med Lian då. Så dom kan 🙂

  Na, Emelie hade inte fått inbjudningskorten än men hon skulle skicka ut dom snart 🙂

  Har ni fått reda på betygen för modevisningarna no hade på Arbis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.