Party like a rockstar

Blev en riktigt lyckad kväll ♥ jag hade sjukt kul. Först var det förfest hos Amanda, mycket trevligt det var tävling i beerpong och det vart en hel del dansande och sen vidare till Otten men slutade på Hugo. Jag dansa ihjäl mig, haha det var skitbra musik, och riktigt roligt folk ute! Så det vart som sagt väldigt lyckat 🙂 Nu kanske jag ska ta en sväng till maxi? Och köpa min finfina bikini. Hörs sen 🙂 Puspuss

0

2 reaktioner på “Party like a rockstar”

  • emelie skriver:

    Ja, självklart får du låna bilden! Älskar shortsen!! Och yepp vi har fått in deras bikinisar =)

  • emelie skriver:

    vi har inte tagit ut de i butik än så kommer inte ihåg vilka fäger vi har.. Vad jag minns sedan jag packade upp de var att fanns någon blå och typ corallfärgad eller något.. Priset minns jag inte men vet du vad, jag ska kolla upp det imorgon när jag jobbar så återkommer jag till dig!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.