lovely weekend.

 

oldiie.

Efter att ha varit hemma en hel dag, ska jag snart ta och packa min lilla väska och bege mig in mot staden för att ta tåget till Maria, jag kan lika bra ta de lugnt där hemma som här hemma. Ska bli supermysigt att träffa henne och umgås med henne och hennes på tok för härliga familj 🙂 hihi. Vi ska myyyyyyyyyyysa gärnet. Vi bestämde oss för att ha en riktig maria&becca helg, imorrn blir det nog först stan kika runt på lite kläder, och på kvällen står det party på schemat. Nu ska jag kila, vi hörs senare eller imorgon eller nåt. Ha en underbar fredag, så hörs vi?!
Pussss & kram godingar ♥

idag har jag varit en riktig bloggdrottning, bloggat som tusan. Så kika nedanför, masssa uppdates!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.