Godmorgon mina solstrålar.

(förra våren världens bästa vår, jagsaknardetsomfan)

Godmorgon 🙂 Hoppas att ni sovit gott? Det har i alla fall jag. Jag skulle egentligen befinna mig på praktiken just nu, men jag kände mig verkligen inte hundra. Både jobbigt med huvudet, magen och lite annat fy fy. Så det blev att vara hemma idag, kände att det var lika bra. Erika drog nyss, hon sov här inatt ♥ myyysliiipyyys. Vilket härligt väder det är idag, nu känns det faktiskt som att våren verkligen är påväg. Jag tänkte att jag skulle lägga ut ett inlägg om tips på kläningar till studenten, de är ju en drös där ute som faktiskt snart ska ta studenten right? Sen ska Thailandinlägget komma ut också, jag vet att jag är sen, men bättre sent än aldrig ; ) Vi hörs snart igen då. Ta hand om er. PusssPusss

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.