What colour?

Min käre bror & gänget befinner sig ju nu i Thailand ..  Jag gav han allt en liten önskelista innan dom åkte, dels de saker som de aldrig vart att jag köpte. Jag köpte ju dock Converse, men det är så ju så snyggt och bekvämt med Converse plus så passar det nästan till allt. Jag köpte ett par höga vita när jag var där nyligen. Men funderar på att kanske ett par vita låga? och sen skulle jag vilja ha något par i färg? Vet dock inte vilken? Antingen röda eller marinblå jag tror marinblå. I låga då, vilken färg hade ni valt? Åh jag hoppas att han kommer hem med massa fint till sin kära syster, haha man kan ju hoppas i alla fall.

Hjälp mig att välja färg? Vilken färg hade du valt? 🙂

0

4 reaktioner på “What colour?”

 • Jossan skriver:

  Rosa, det spelar ingen roll vilken färg utav dem rosa, alla är lika fina 🙂 Sen kanske gröna, gula eller ljusblå! Fina färger nu till vår och sommar 🙂

  // Jossan

 • Nellie skriver:

  Jag hade valt den aprikosa eller vad man kalalr det, den som är nästan i mitten på den övre raden, HELT KLART! kanonfin i sommar till bruna ben! SMACK PÅ DEJ!

 • victoria skriver:

  åååh, jag har också skickat med en lista på vad jag vill ha från thaithai från en vän som är där nere nu. fast jag var tvungen att hitta bild till allt och däribland är en bild på ett par vita converse ;). Skulle du kunna skriva något bra tips på shopping där så jag inte missar min chans :p kram

 • J. skriver:

  RÖDA 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *