thai shopping del två

Här har ni del två av Thailand shoppingen 🙂 de var väl de mesta, lite saker till. Plus att jag sydde upp balklänning & studentklänning men det får jag se om jag lägger upp här, jag lägger kanske upp studentklänningen? Lite längre ner hittar ni del ett av shoppingen. Vad tycker ni om mina godbitar då? 🙂

0

5 reaktioner på “thai shopping del två”

 • Jenny skriver:

  Nu vill jag veta lite=) Vad gick hela resan på inkl. mat/nöjen/shopping? Har du bara vaccinerat dig mot Hepatit A och B eller behöver man nåt annat? Blir man lätt matförgiftad? Farligt? Tell me=)

 • sanna skriver:

  JOO SNÄLLA LÄGG UPP BILDER PÅ KLÄNNINGARNA MED!!!! jag läser din blogg och är sjukt nyfiken :O:O:o 😀

 • Carro skriver:

  bild nr två: lovely.

 • emelie skriver:

  Hej, Fredagen den 19/3 kommer The World att annordna en bloggfest med bl a Tyra som värdinna, Vi skulle gärna vilja skicka en inbjudan till Dig, om du har möjlighet att skicka din adress vore vi tacksamma, om du har vägarna förbi mitt jobb D&Company på Linden så kan Du hämta en inbjudan direkt på plats där
  MVH

 • Malin skriver:

  Hej, de är så att jag ska skicka med en liten beställning till mina föräldrar som ska till thailand snart, och jag vill att dom ska köpa med sig ett par fusk converse till mig, men jag undrar hur är de med storlekarna där? kan men se även euro-storlekarna och att dom stämmer? tacksam för svar kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.