Godmorgon världen.

Jag är så glad att solen lyser så mycket, man får faktiskt lite vårkänslor då. Fast all pissnö ligger kvar, men seriöst hur mycket snö är det inte? kan den bara försvinna, snälla snälla! Jag är dock lite rädd att vi kommer ta studenten i Snö, HAHA! Ne men typ, det känns ju nästan så. Föresten så höll jag & Frida på att frysa ihjäl igår bokstavligt talat, det var sjuuuukt. Förfan ta oss tillbaka till Thailand & Mexico. Sverige suger! ;D Jag hade en riktigt rolig kväll igår, tack för det tjejer 🙂 Idag kommer bli en riktigt slappar/fetto dag känner jag, men det är schöööööööööööööööönt. Bara ligga och dööö i sängen, hur skööönt? Vi hörs senare mina vänner. PUSS

Jag kanske lägger in gårdagens partyoufit och lite Thailandshopping senare!? vad sägs om det?!

0

4 reaktioner på “Godmorgon världen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *