Alla era frågor på en och samma gång.

Det känns som många där ute har många frågor om Resan & Thailand, Ställ alla era frågor här, jag ska svara på precis allt! 🙂 Men som sagt Lättare att samla alla frågor i samma! Så fråga det ni ville veta? boende? priser? hotell och allt va de var 🙂

0

6 reaktioner på “Alla era frågor på en och samma gång.”

 • Anonym skriver:

  Det är ingen tvekan om att ni har haft det bra! Vore roligt om du kunde berätta om hur ni tog er till väga.. hur och varifrån köpte ni flygbiljetterna? hade ni bokat något hotell innan ni åkte eller letade ni hotell när ni kom fram? lite kostander och annat roligt att veta 🙂 är riktigt sugen på att göra en sådan resa!

 • Anonym skriver:

  Jätte kul att följa eran resa:) åker själv till Thailand om en månad så tänkte bara höra vilket hotell ni bodde på i Bangkok och på Koh samui?

 • Amanda skriver:

  Vart bodde ni i Phuket ? Och var den där svenska festivalen rolig på koh samui ?
  Det var så typiskt för vi bodde på den stranden oså var vi tvugna att flyga till phuket precis dagen innan så känns så surt att man missade det.

 • Nathalie skriver:

  Jag undrar lite vart ni bodde när ni var i Bangkok och på Koh samui, för ni var väl där?

 • Marie skriver:

  Åhh vilken härlig resa.. Jag har själv aldrig varit i Thailand men jag och min pojkvän kanske ska åka dit i höst. Så jag tänkte höra lite med dig,Vart var ni i Thailand o vart rekommenderar du att man ska åka om man ska åka dit? Vad kosta resan för er ca? Bokade ni flyget och hotellet var för sig eller paketpris? Några stränder att rekommendera? 🙂

 • Marie skriver:

  Glömde en fråga,har du tips på bra shoppingställen i Thailan? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.