jag vill inte inse

 
 

mobbad tjej .. haha att man kan ha så roligt med en webcam?

Jag vill inte inse att vår Thailansresa är över
Jag vill inte inse att jag är i Sverige
jag vill inte inse att jag inte är i värmen mera
Jag vill inte inse att jag och Linnea inte ska vakna upp varje morgon till ‘ klockan är 9,00 det är dags att gå upp’
jag vill inte inse att jag och linnea inte ska ta en long tail båt ut till en strand där vi steker hela dagen
Jag vill inte inse allt vi längtat så mycket efter är borta nu
jag vill inte inse att vi inte vaknar upp i Thailand varje morgon
Jag vill inte inse att jag är hemma igen ..
Jag vill inte inse att jag inte ska balla loss med Linnea varje dag.

denna listan kan göras lååång. Men vår resa var sjuuuk, och så äckligt bra! Jag vill verkligen inte inse att den är över, och att är hemma igen. Seriöst det är inte skönt för fem öre, jag har aldrig förståt mig på de där uttrycket borta bra men hemma bäst, snarare hemma bra, borta bäst! Men jag får glädjas åt alla våra minnen och alla bilder och videoklipp, shit allt var så underbart!  & Alla man träffat, Ta mig tillbaka nu!

0

8 reaktioner på “jag vill inte inse”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.