Back in Bangkok.

Nu ar vi back in bangkok. Idag har det varit en lang dag, men det har faktiskt gatt bra, men morgonen kanske inte var den basta, det kunde ga sa javla illa. Varan buss skulle ga 07.00 pa morgonen fran hotellet, vi kommer hem till hotellrummet klockan 04.00 vi staller klockan pa 06.00 det var vi faktiskt himla noga med, men vi har antagligen stangt av klockan eller inte vaknat av den, och jag vaknar tittar pa klockan och klockan ar 06.57 forstar ni paniken jag fick da, jag vacker Linnea fort som fan! Jag loper ner till receptione i sovklader och helt nyvaken ser ut som hej kom och hjalp mig, och ingen kom.Men vad ar oddsen att jag vaknar 06.57? Kunde ju liksom har vaknat kvart over 7.tt vi har missat var vackarklocka, eller att den inte ringt. Sa linnea slanger ner alla vara saker fort som bara den. Sen springer vi ner helt panikslagna! Och nar vi kommer ner och ska ga pa bussen, vi tytcker ju att de var sa javla pinsamt. Men det kan juf aktiskt handa de basta : ) sa sager dom i receptionen att ett par tofflor saknas, jag forsokte forklara pa min harliga engelska nyvaken klockan 06.00 pa morgonen att dom kanske ar under sangen. Efter ett tag kommer killen ut och sager att de ar okej och att vi far aka, han hittade tydligen tofflorna. SHit vilken morgon det var, men vi klarade det 🙂 in i bussen och sen vidare med baten och sen buss igen och sa var vi framnme i bangkok 20.30 och akte 07.00 snacka om att ha transporterat sig. Men nu ar vi iaf pa plats i Bangkok 🙂 Jag har san angest sa det ar sjukt, jag vill inte hem for fem ore. Okej mammor vi saknar er och er andra! Men annars, usch vill inte lamna detta underbara land ♥ som sagt har nog aldrig tyckt att det har varit sa jobbigt att lamna nagot som nu. Vi har haft eller har en sa sjukt bra resa som verkligen innehaller allt. Som tur ar far man leva pa denna resa lange 🙂 och alla harliga minnen och folk man traffat, tills nasta resa ; ) Vi hors imorgon kanske! Snart ar vi hemma igen 🙁 BUHU!!!!!!!!

Var fina pool och hotell i Koh Samui

0

3 reaktioner på “Back in Bangkok.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.