helt sjukt underbar battur.

I Lordags sa var vi pa varldens underbaraste battur, det kan vara det harligaste och chillaste jag varit med dom. Vi satte oss pa baten runt 9 en riktigt sandar stor bat, och sa var vi pa den i stort sett hela dagen. Vi akte runt till massa fina oar, och sa ingick det snorkling ocksa, och jag blev som ett barn pa nytt. Kande mig som nar ja var liten och mamma och pappa satt pa stranden och hade koll pa vart jag var, haha nu var det precis likdant. Jag upp och ner med mitt cyklop medans Linnea satt pa stranden och kolla till mig. haha sjukt att hon med tankte  sa, hon kande sig som min lilla mamma.  Sen lag vi och pressade pa baten med lag dar och chilla till reggaemusiken som spelades pa baten, sa var det sadar klockrent skont eftersom det var riktigt varmt samtidigt som de flakta sa mycket. Sen var vi pa sa otroligt fina oar, har grymt mycket fina kort dar ifran. jag ar lite bang men jag vill inte visa for manga kort har, blir inte lika roligt nar man kommer hem da. Visst?

Jag har tagit sjukt coola undervattensbilder med, for de ingick ju snorkling och simfotter. GAD 😀 det var sa kul!  Som sagt ni kan fa se lite bilder hihi. Ni fattar inte hur manga ja tagit, det ar nastan sa att minneskortet inte racker till.  igar var var sista kvall i phi phi sorgligt nog. Det ar jamt sa har nar man ska lamna saker och platser. ush gillar inte det. Jag alskade verkligen vart liv i phi phi. Men nu ar vi pa plats i Koh Sumai. Vi har hamnat pa ett sjuuuuuuuuukt fint hotell, ska visa lite bilder, men ar dock finare i verkligheten. Detta ar det billigaste vi bott pa typ, men aven de finaste. De ar sjukt. Nu ska jag sluta babbla sa ska ni fa njuta av lite bilder : ) SAKNAR ER!!!


0

5 reaktioner på “helt sjukt underbar battur.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *