Are you coming from heaven or you coming from sweden?

HAHA den har man hort ett par ganger har nere. Nu befinner vi oss pa PhiPhi vi lamnade vart alskade lilla Guesthouse imorse. Jag maste bara saga att Phuket ar sa javla underskattat, blir sa trott pa alla som sager att de ar varldens skit for de det faktiskt inte. Linnea var med valdigt skeptiskt till en borjan, och ville knappt aka dit, men sen nar de var dags att resa hem tyckte tom hon att d var sorgligt. Jag har ju verkligen mina sma stallen, och sa har ja ju lart kanna massa folk dar. Fatta att ja inte vart dar pa typ 2 ar sen nu nar ja kommer tillbaka sa kommer min alskade massor Maria ihag mig pa stranden och likasa med min Jane i Tourinformationen.  Allt ar samysigt och personligt dar, jag alskar Kata. Nu ar vi somagt i Phiphi och har ar supermysigt. Vi har nu med hittat boende for fyra natter, jag ar sa nojd med oss. Det gar faktiskt riktigt bra, med resandet, boendet och transporten. Jag alskar detta som sagt, vi har det sa sjukt underbart! Vi kan nog inte ma battre? Hur har ni det henma da? Bara sa att ni vet sa imorgon kommer en surpise har pa bloggen! 😀 Spannande va?

0

2 reaktioner på “Are you coming from heaven or you coming from sweden?”

  • Mamma Sabine skriver:

    Hej gud va härligt det låter alltså vill också vara där 🙁 Men huvudsaken ni har det bra och kul.
    här hemma e som vanligt snö och allt de där fy va trist. Men ha de riktigt skönt nu tjejer o ta det lugnt också lova det. Var rädd om varann håll ihop hela tiden kram kram Mamma Sabine 🙂

  • Emma - Foto m.m. skriver:

    haha jaa de är sjukt va de kommer me dåliga raggningsrepliker där nere, spec om man kommer fråN Sverige. När vi var där nere med familjen en av gångerna var det typ 50 kineser på samma färja som oss som började fota med mig och min syrra o all askrek o va helt extas att vi var från sverige o var blonda o blåögda haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.